Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ji uvidíte na filmovém plátně jako zlou sestru Marušky, kterou poslala v zimě pro fialky a jahody, bude vám herečka Alena Doláková přesně tak nepříjemná, jak role Holeny vyžaduje. A je logické, že švarný jinoch ji s odporem mine.

V reálu je ovšem přírodní zrzka Alena velmi půvabná, milá a také plynně hovoří několika jazyky. Hrála v angličtině s britským i americkým akcentem, v němčině, francouzštině, a dokonce i latinsky a starořecky. Takže není divu, že se po partnerovi nemusela poohlížet v české kotlině, ale sbalila krasavce s jižní krví a temperamentem.

Ukázat ho přišla na premiéru pohádky Tři bratři, v níž si právě Holenu zahrála. "Jmenuje se Francisco Medina, je také herec, v Německu hraje v kriminálním seriálu, v dalším seriálu v Chile a teď jsme spolu byli v Los Angeles, kde také natáčel. Hodně spolu cestujeme, ale v Praze je teprve podruhé," pochlubila se nám Alena.

I když na první pohled vypadá Alena ambiciózně, podezříváme ji, že kvůli fešnému partnerovi zanedbává vlastní kariéru. "To ne. Já si užívám roli přítelkyně, a myslím si, že mne čeká spousta další krásné práce. Budu zkoušet v Divadle v Celetné, měla jsem malou roli u Petra Zelenky, pak v České televizi a pak se uvidí. A zahrála jsem si i v americké kriminálce," vypočítala herečka, již jsme mohli vidět i v jednom díle seriálu Případy 1. oddělení, kde objevila mrtvolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám