Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní slevy jsou v plném proudu a v akci lze nyní pořídit téměř vše. Máte políčeno na spodní prádlo? Poradíme vám, kde seženete sexy podprsenky ve všech velikostech. A se slevou hned 20%!

Podprsenky pro každou ženu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Astratex.cz nyní pořídíte podprsenky Gaia se slevou 20%. Ať už máte plný dekolt anebo na vás příroda šetřila, v kolekci Gaia na vás čekají pohodlné a sexy podprsenky v široké škále velikostí. Ke každé podprsence patří také ladící kalhotky a vy si tak můžete pořídit krásný komplet. Podívejte se na kousky, které mimo jiné v akci seženete!

Opravdu velká prsa?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se vskutku plným dekoltem? Málokdy narazíte na podprsenku, která by vám nejen seděla, ale navíc byla i krásná? Pak vaší pozornosti nesmí uniknout tento luxusní kousek. Podprsenka Mirabell zaujme na první pohled něžnou výšivkou a trendy průsvitnou vsadkou. Navíc vás potěší bezvadně padnoucím střihem a pohodlnými širokými ramínky. Kdo říká, že podprsenky pro velká prsa nemohou být krásné a sexy zároveň?

Hravá, něžná, sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte podprsenku, která vystihne vaši osobitost? Jste něžná i plná sex-appealu? Pak je pro vás tato podprsenka jako dělaná. Výrazná růžová barva, hravé puntíky a něžná vyšívaná krajka – to je kombinace, která vám učaruje na první pohled. Podprsenka Paris navíc díky speciálnímu střihu vytvoří bezvadně tvarovaný dekolt, díky kterému se budete cítit sexy jako nikdy předtím!

Svůdná, elegantní, praktická: Ta vám nesmí chybět!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V každém dámském prádelnímu nesmí chybět praktická a elegantní Push-Upka. Pokud takový kousek postrádáte, vsaďte na podprsenku Bona. Hladké košíčky jsou ideální i pod obepnuté oblečení, a když zvolíte tělovou barvu, nebude vidět ani pod bílým topem. Super Push-Up efekt vytvoří extra plný dekolt, se kterým se ráda pochlubíte v hlubokém výstřihu. Co tomuto kousku říkáte?

Nejen pro nevěsty: Luxusní bílá krajka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přepych v podobě sněhově bílé krajkové podprsenky si můžete dopřát, i když se zrovna nechystáte k oltáři. Bílá barva ke spodnímu prádlu neodmyslitelně patří a krásně ladí se všemi odstíny pleti. Pus-Up podprsenka Selma navíc vykouzlí plný a krásně tvarovaný dekolt a díky bočním kosticím zajistí i správné držení poprsí. Kdo by odolal?

Další články

Načítám