Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) již zítra odlétá do svého druhého domova na Miami. V Čechách a na Slovensku strávila měsíční prázdniny s dětmi a nyní se zase těší do Ameriky za svým manželem Vlastou Hájkem.

Ještě před odletem stihla nafotit sexy snímky. Jestli se těšíte na pořádně odvážné modely, plavky či prádlo, máte smůlu. Moderátorka se na to ještě necítí. "Už jsem máma dvou dětí, po porodu to není ještě stoprocentní, není to takové, jaké by to mělo být. Příští rok ale slibuju, že nafotíme s mým velmi blízkým kamarádem a kadeřníkem Liborem Smržem sexy a víc odhalené fotky," řekla Super.cz Belohorcová.

"Čeká mě rok v Americe, budu cvičit, trénovat, přejdu na úplně jinou stravu. Na Miami je to takové samozřejmé. Tady jsem se uvolnila, tam bude jiné jídlo, budu makat. Těším se na svůj režim, na počasí. Bydlíme na pláži, jsme tam s dětmi pořád na vzduchu venku, moc auto nepoužívám. Zítra už budeme v Miami a těším se. I na manžela, který tady byl jen týden a skoro měsíc jsme se neviděli," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám