Hlavní obsah
Článek

Možná netušíte, kdo by vnadná blondýnka mohla být, ale určitě správně tipujete, že onen kmet nebude žádný chuďas. Na fotografiích je modelka a aspirující dýdžejka a zpěvačka Crystal Harris, která proslula převážně pózováním pro Playboy. Díky čemuž se dala dohromady se svým současným mužem Hughem Hefnerem.

Manželství s věkovou propastí šedesáti let ale rozhodně nezačalo nijak idylicky. Zatímco zásnuby v prosinci 2010 ještě pro Hugha dopadly dobře a pohledná Američanka přijala prsten i nabídku k sňatku, o šest měsíců později si mladičká kráska vdavky rozmyslela. Hefner od ní dostal košem pět dní před termínem svatby... Harris se poté snažila prodat šperk s 3karátovým diamantem za 1,5 miliónu korun i hluboce pod cenou, ale nikdo jej nechtěl.

Poté, co se Hefner nechal ve svém sídle utěšovat jinými děvčaty ze stáje svého magazínu, si jeho ‚nevěsta na útěku‘ zase všechno rozmyslela a chtěla se vrátit. A světe, div se, zostuzený Hefner ji vzal nejen na milost, ale dokonce ji pojal za manželku. A Crystal se nyní pod slavnějším příjmením Hefner snaží prorazit za mixážním pultem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám