Hlavní obsah
Článek

Několik ztracených dní při objednávání dovolené a osobní obcházení poboček je již minulostí. Stejně jako internetový prodej zboží se v posledních letech i nákup dovolené přesunul na webové stránky. Klient si například na prodejním portálu www.dovolena.cz vybere zájezd, objedná si ho a detaily dořeší s prodejcem prostřednictvím e-mailu či telefonu. Vybírejte i vy a vyzkoušejte tipy od dovolena.cz.

REZERVUJ – Hotel Matina ***, Řecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel Matina se nachází na okraji oblíbeného a rušného letoviska Faliraki na ostrově Rhodos. Leží blízko atraktivní písečné pláže, kde si kromě slunění a koupání můžete dosytosti užít i množství vodních sportů. V dostupné vzdálenosti je centrum letoviska s obchody, restauracemi, tavernami, bary a bohatým nočním životem. V hotelu přitom zažijete klidnou atmosféru a relax. K dispozici je bazén i tenisový kurt.

REZERVUJ – Žeravi Alexandria Club ****, Bulharsko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi oblíbený klubový hotel v bulharském letovisku Primorsko svou architekturou v podobě rozmáchlých ptačích křídel odkazuje na svůj název – Jeravi totiž bulharsky znamená jeřábi. Hotel nabízí kvalitní ubytování, pestrou stravu, služby na úrovni, skvělou cenu a samozřejmě také české animační programy pro děti i dospělé. Písečná pláž postupně se svažující do moře je od hotelu vzdálená jen 80 metrů. Hosté využívají nabídku vodních sportů, tobogan, občerstvení a bary.

REZERVUJ – Kleopatra Beach ****, Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden z nejznámějších hotelu v tureckém letovisku Alanya. Vhodný pro rodiny s dětmi i mladé páry. Hotel je českou klientelou velmi oblíbený hlavně z důvodu kvalitní nabídky all inclusive a výborné polohy. Písečná pláž Kleopatra s oblázkovým vstupem do moře je přímo naproti hotelu. Jen několik stovek metrů je vzdálené také samotné centrum letoviska s obchody a restauracemi.

REZERVUJ – Apartmány Hamilton Court ***, Španělsko - Menorca

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Španělský hotel leží přímo u jedné z nejžádanějších pláží střediska Santo Tomas, kterou od něj odděluje pouze pobřežní pěší promenáda a písečné duny. Ubytování je vhodné především pro rodiny s dětmi. Hotel má skvělou polohu, leží velmi blízko centra střediska s obchody a restauracemi i autobusové zastávky. Hosté mají k dispozici směnárnu, restauraci, snack-bar u bazénu, bazén s dětskou částí v zahradě, lehátka a slunečníky u bazénu, minigolf, tenisové kurty i půjčovnu aut.

REZERVUJ – Magic Beach ****, Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi klienty velmi dobře hodnocený hotel v Hurghadě. Skládá se z pěti pater s barem, restauracemi a obchůdky. Hosté mohou využívat bazén s dětským brouzdalištěm a venkovní bazén. Přímo u hotelu je písečná pláž s dlouhým mělkým vstupem do moře a korál ke šnorchlování. U hotelu jsou lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Bar a sprcha jsou přímo u pláže. Hotel leží ve výhodné poloze přibližně 2 km od starého centra Hurghady.

Další články

Načítám