Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvnadnější česká moderátorka Aneta Christovová se pyšní vnadami číslo osm a přiznává, že kupovat podprsenky je velký problém. "Tady moc šance není, jezdím si pro ně do Londýna nebo si je nechávám vozit. Mám velikost G někdy H," přiznala Aneta.

Její přítel jí prý už radši prádlo nekupuje. "Přítel nemá páru o tom, jakou mám velikost. Jednou mi koupil spodní prádlo a bylo to maximálně tak na dvorce. Říkal, že to bral podle odhadu," směje se Aneta, která zná recept na pevné poprsí.

Jde o recept jejího partnera, maséra Prince, který pochází z Mauricia a v Čechách má svůj salón. Protože žil dlouho v Indii, inklinuje k východní medicíně a většinu svému umu pochytil právě tam. "Žena, když menstruuje, si první dva dny má pomazat ňadra menstruační krví a nechat dvacet minut působit. Je to dokonalý, naprosto přirozený způsob. Prý to strašně pomáhá," dodala Aneta.

Reklama

Další články

Načítám