Hlavní obsah
Článek

Na „zámku“ Domenica Martucciho (47) se střídají mladé hezké ženy jedna za druhou! Po Ivetě Bartošové (†48) nebo Štěpánce Decastelo v italském Peschici nyní vegetuje i bývalá přítelkyně Zdeňka Macury (49) Vlaďka Šuleková. Pózuje na místech, kde se předtím už fotila i Iveta, a zatím snad chybí jen proslavená fotka z postele se zvonečkem, kterým prý zpěvačka přivolávala služebnictvo s kondomy!

„Jsem tu proto, abychom s Domenicem a jeho matkou projednali projekt proti domácímu násilí. Královsky se o mě starají, služebnictvo mi žehlí šaty, jsem tu moc spokojená,“ rozplývá se Vlaďka.

Ta se sice po rozchodu s Macurou dala dohromady s Josefem Rychtářem, ale přesto chce dál pomáhat týraným ženám. „Hraběnku to moc zajímá. Chce to vzít přes Vatikán, dojednat schůzku s kardinálem Vlkem. Ženám v nouzi by se například mohlo pomoci tím, že by si sem do Itálie odjely odpočinout od svých agresorů,“ dodala.

„Vlaďka je tady jen kvůli tomu, že jsem to slíbil Zdeňkovi, když spolu ještě byli. Mohou si tu u mě odpočinout oba, když budou chtít,“ přispěl se svou trochou do mlýna i Martucci.

Reklama

Další články

Načítám