Hlavní obsah
Článek

Loňskou festivalovou sezónu kapela Chinaski vynechala, ale letošní léto je pro ni ryze pracovní. „Letos hrajeme hodně třikrát, někdy i čtyřikrát týdně, a když nehrajeme, tak připravujeme novou desku,“ popisuje své povinnosti frontman kapely Michal Malátný. Loni se tedy frontman kapely věnoval své rodině a dceři Kateřině intenzivně, a letos si je vědom toho, že ji zanedbává. „Moje dítě je zrovna u babičky. Nevím, jak to uděláme, protože ten čas nemám.

Michal uvažoval už o tom, že by svou čtyřletou dceru začal brát s sebou na festivaly. Své rozhodnutí ale změnil. „Je ještě malá. Když budu hrát, tak by ji musel někdo hlídat.

Čtyřletá Kačenka tedy musí trávit letní prázdniny bez táty s jinými rodinnými příslušníky. „Na žádnou dovolenou jsme nejeli a nepojedeme, takže jí to budu muset vynahradit,“ říká hudebník, kterému se v hlavě rýsuje plán: „Určitě to doženeme. Nejsme typy, které by jezdily k moři, ale určitě pojedeme někam na výlet. Chtěl bych ji vzít letos pod stan. Kdybych měl dva nebo tři dny volno, tak bychom jeli někam do lesa na Šumavu. Sbírat houby a spát ve stanu. Snad to dopadne, nevím,“ krčí rameny Michal Malátný.

Reklama

Další články

Načítám