Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se jednou chystáte vydat do Kalifornie a zavítat i do losangeleských čtvrtí Calabasas, Beverly Hills, Hidden Hills, Malibu, Los Feliz, Santa Monica a jim podobným, máte velkou šanci potkat některou z celebrit. Jenže abyste je neminuli bez povšimnutí, chce to ostříží zrak a téměř detektivní práci...

Například kolem takové Britney Spears (42) a Jennifer Lopez (54), které se nezávisle na sobě v úterý procházely po Los Angeles v podobně rozevlátých tričkách a se slunečními brýlemi na nose, byste možná prošli, aniž byste tušili, o koho jde.

Obě si přitom hezkou řádku let zakládají na dráždivé image, kterou naplno aplikují převážně na fanoušky na koncertních pódiích nebo ve svých videoklipech. Jenže v civilu na sebe tak okatě upozorňovat nehodlají a nejspíš i marně doufají, že ujdou pozornosti veřejnosti. To by se jim nejspíš i podařilo nebýt paparazzi, kteří zaručeně každou rádoby inkognito hvězdu provaří.

A jak zpěvačky trávily den? Zatímco Brit měla namířeno do salónu krásy, JLo si to štrádovala k autu po tréninku v posilovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám