Hlavní obsah
Článek

Milovnice přírody, skřítků a lesních duchů Luba Skořepová (90) nemá nudný život! Každá jiná její vrstevnice by si už jen užívala výhod důchodu, to ale pro tuto herečku, která už znovu na televizních obrazovkách září jako Aranka v Chalupářích, není. Neustále ze své chalupy vysoko v horách vyráží na výlety. Jeden se jí málem stal osudným.

Rozhodla se totiž, že nechá svým kloubům odpočinout v lázních v Třeboni. A cestou měla autonehodu. „Na besedě vyprávěla, že řidiči upadlo kolo ve vysoké rychlosti. Jenže šofér jezdí bezpečně, a navíc kolo neupadlo, auto najelo na hřebík, takže praskla pneumatika a dostali se do příkopu. Nic moc se nestalo, Luba se bohužel praštila do kolene a sedřela si ošklivě nohu, kterou jí museli šít. Jinak je v pořádku,“ dozvěděli jsme se od okolí herečky.

Na stejné besedě pak měla vyprávět, jak prodělala mrtvičku a hrobníkovi při tom málem utekla z lopaty. I to ale bylo jinak. „Začala hystericky tvrdit, že ji brní nohy. Její pomocník už to psychicky nevydržel a zavolal záchranku. Po všech vyšetřeních se ukázalo, že je vzhledem k svému věku absolutně v pořádku a propustili ji domů. Lépe ale zní, že mrtvici prodělala a odešla na revers. Zkrátka paní Luba dál zůstává skvělou dramatickou umělkyní,“ směje se zdroj blízký Skořepové.

Reklama

Další články

Načítám