Hlavní obsah
Článek

O devětadvacetileté Laře Carpenter-Beck z anglického Bristolu se psalo jako o nastávající mamince s možná největším těhotenským bříškem v celé Británii. V devátém měsíci dosahovalo po obvodu neuvěřitelných 140 centimetrů. Dnes má Lara doma již roční dcerku Savannah a je opět téměř na své původní váze.

Žena během svého prvního těhotenství nabrala neskutečných 44 kilo. Z původních 70 kilogramů se jí ručička na váze zhoupla až k číslu 114. Jelikož na ni už nepasovalo ani klasické oblečení pro těhulky, oblékala módu pro plnoštíhlé. Z původní velikosti 12 (čeká 40) začala nakupovat šaty a haleny číslo 22 (česká 52)!

Dnes již opět štíhlá maminka si podle svých slov nedokázala představit, že lze během 36 týdnů tolik přibrat. Svou roli však sehrála i její cukrovka.

„Už ve dvanáctém týdnu se mě lidé ptali, kdy mám rodit, tak velká jsem byla. A mé břicho prostě jen dál rostlo a rostlo. Bylo to mé první těhotenství, a tak jsem nevěděla, co čekat, ale bylo mi jasné, že tohle není normální. Zvlášť při jednom dítěti,“ vzpomíná Lara, která svému partnerovi Chrisovi nakonec povila zdravou holčičku s porodní váhou 4,3 kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám