Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) si víkendovou poctu muzikálovým legendám v Českém Krumlově užívala plnými doušky. Na koncertě zazpívala společně s Leonou Machálkovou (56), Bárou Basikovou (61) a dalšími interprety a večer vesele tokala se svým urostlým manželem Radkem, který ji na koncertě doprovázel.

Csáková je sice maminkou na plný úvazek, ale doma u plotny každý den určitě upoutána není. Pravidelně koncertuje s kapelou a řadí se k aktivním maminkám, které se rozhodně nenudí.

Živočišná zpěvačka tentokrát po koncertě neudržela svůj temperament na uzdě a fotografům ukázala vztyčený prostředníček. Vulgární gesto vytasila bezprostředně poté, co veřejně demonstrovala manželskou lásku a počastovala svého muže vášnivým polibkem.

Jak je vidno, víkendový muzikálový večer se nadmíru vydařil. Ilona se na sociální síti pochlubila i svou vůbec první selfie, kde se zvěčnila společně s tulivou Bárou Basikovou a Vaškem Noidem Bártou, se kterým si na pódiu střihla duet.

„Má první selfie - s velmi milým a vynikajícím zpěvákem Vaškem Noidem Bártou a Bárou Basikovou, která byla mým hudebním idolem v době, kdy jsem začínala zpívat v Lauře,“ napsala zpěvačka pod snímek a vychvalovala krásy romantického města.

„Český Krumlov jako město mě opět nezklamal. S rodinkou jsme si mimo jiné vyšlápli do zámeckých zahrad. Z každého místa na vás dýchne historie, a když vidím ty proudy turistů, ani se jim nedivím, že si vybrali zrovna tuto destinaci,“ shrnula své dojmy spokojená zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám