Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když si Robin Williams (†63) v den svých 63. narozenin (21. července) pořídil fotku se svou zvířecí hollywoodskou kolegyní, málokoho by napadlo, že o tři týdny později už nebude mezi námi.

Slavný herec trávil léto v léčebně v Minnesotě, kde bojoval s depresemi a závislostí na alkoholu. V zařízení, které mu mělo dodat energii do další práce, oslavil dokonce své poslední narozeniny, během nichž se na sociální síti pochlubil fotkou s opicí Crystal. Zvířecí celebrita měla k herci velmi blízký vztah, protože si s ním zahrála v komediální sérii Noc v muzeu, jejíž třetí díl dorazí do kin v prosinci.

Zatímco Crystal má na tváři svůj naučený úsměv, s nímž bodovala i v komedii Pařba v Bangkoku, v obličeji Robina Williamse si nelze nevšimnout smutku a rudých skvrn, které jsou patrně způsobeny alkoholem.

Poslední dny svého života herec strávil ve svém domě v Kalifornii, kde byl v pondělí nalezen mrtvý. Podle neoficiálních informací Williams spáchal sebevraždu udušením, ale příčinu jeho smrti objasní až pitva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám