Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský filmový sexsymbol 70. a 80. let Ornella Muti je trojnásobnou maminkou, ale v jejích šlépějích se vydala pouze první dcera Naike Rivelli. Ta přišla na svět již v hereččiných devatenácti letech a rozhodně nepatří mezi stydlivky. Ještě více než práce před kamerou ji ale evidentně těší pózování před objektivem, což k její profesi modelky neodmyslitelně patří. Jedno takové peprnější focení si vyzkoušela i během dovolené na Ischii.

Rivelli, jejímž otcem je španělský producent Jose Luise Bermudeze de Castro, se nechala na italském ostrově snímat z různých úhlů... Koupající se v bazénu, ležící na zábradlí či na lehátku nebo pod sprchou. Nakonec sexy čtyřicátnice nabyla dojmu, že je ve spodním díle bikin příliš oblečená, a tak odložila i ten.

V minulosti pracovala například pro značky Christian Dior, Cartier či Emporio Armani. V květnu 2005 se svlékla pro německý Playboy. S matkou si v roce 1998 zahrála v seriálu Hrabě Monte Cristo nebo v mysteriózním snímku Záhada vyvoleného, kde poznala svého pozdějšího manžela Manoua Lubowského.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám