Hlavní obsah
Článek

Před osmi lety herečka Lucie Zedníčková (55) kvůli lásce ke kolegovi Petrovi Štěpánovi opustila manžela Vítka Pokorného a přestěhovala se do Brna. A zůstala tam i poté, co jejich vztah skončil, a nyní se vedle ní objevil nový muž.

"Co na to říct, s Petrem už nejsem. A s Jardou se známe strašně dlouho z divadla, máme se rádi a jsme spolu, protože je nám tak dobře," řekla Super.cz Zedníčková. Krasavec Petr Štěpán ji prý opustil, protože se zamiloval do jiné, mladší ženy, než je stále krásná Lucie.

"Je to moc fajn. Od určité chvíle se snažím obklopovat lidmi, s nimiž mi je dobře, a je to jedno, jestli je to přítel, milenec, partner nebo rodina," míní Lucie, již jsme potkali na rodinném výletě s jejími dvěma dětmi, partnerem a jeho bratrem s manželkou a synem na Hluboké.

"Padli jsme si všichni do oka, děláme si společné výlety, protože nás to baví. A to je to nejdůležitější, trávit čas s lidmi, kteří za to stojí," myslí si Zedníčková, která se v dubnu vrátila zpět do Prahy, ale s přítelem Jaroslavem Matějkou stále hraje v Městském divadle v Brně, kam dojíždí, a snaží se s Jardou, jehož jsme mohli vidět jen v pár televizních inscenacích a televizním seriálu Okno do hřbitova, trávit co nejvíce času. Snad jí to tentokrát vyjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám