Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to kdy řekl. Expremiér Stanislav Gross a jeho žena Šárka se pyšní dvěma neuvěřitelně talentovanými dcerami. Starší Denisa je nejen šikovná, ale také neuvěřitelně půvabná a má tělo modelky. Postavu má dokonalou díky denní dřině, je profesionální velmi úspěšnou stepařkou. Je několikanásobnou mistryní ČR ve stepu a také čtyřnásobnou mistryní světa. Tančí v muzikálu Marie Antoinetta.

Stepu se věnuje i mladší dcera Natálka, která má navíc hudební talent a je skvělou zpěvačkou. Natálka byla druhá na mistrovství světa a má také několik zlatých medailí. Natálka zpívá v několika muzikálech a chystá vlastní singl.

Momentálně tráví léto s maminkou v americkém Miami, kam je přijela navštívit i zpěvačka Míša Nosková. "Obě dvě jsou naprosto skromné a zlaté holky, které jsou tak neskutečně slušně vychované, že se vedle nich někdy cítím jako nevychovanec. Jsou obrovsky talentované a obě ví jasně, co chtějí. Ve stepu takový přehled nemám, ale co se Natálky a jejího zpěvu týče, je to jedno z nejnadanějších dětí, jaké jsem v životě potkala, a vždycky si ji s sebou ráda beru na koncerty. A vzhledem ke skvělé angličtině jak jedné tak druhé myslím, že vyrazí úspěšně do světa," řekla Super.cz Nosková.

Reklama

Další články

Načítám