Hlavní obsah
Článek

Chorobná posedlost selfies u Kim Kardashian (43) se začíná pomalu vysvětlovat... Nejslavnější z celého klanu se totiž chystá vydat celkem obsáhlou knihu. Nepůjde však o žádný převratný literární počin, ani o pokus o autobiografii. Na 352 stránkách se totiž budou vyjímat pouze vlastnoručně pořízené fotografie majitelky nejslavnějšího pozadí světa.

Do prodeje by se kniha s názvem Kim Kardashian Selfish (egoistická Kim Kardashian) měla dostat příští rok v dubnu a zájemci si s ní budou moci oživit knihovnu za necelých 20 dolarů, tedy 415 korun. A co k tomu Kim vlastně vedlo?

„Nevěděla jsem, co dát Kanyemu k Valentýnovi, a pak mi došlo, že všichni chlapi mají rádi, když jim holka pošle sexy fotky. Takže jsem dala asistentce Stephanii foťák a všude po domě jsme fotily. Já z toho potom udělala knihu. Pak jsem si řekla, že by bylo fajn udělat něco podobného z mých pořádně peprných selfies,“ objasnila svou inspiraci Kim, kterou v jednom z nedávných dílů její reality show matka Kris Jenner nařkla, že je svými selfies doslova posedlá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám