Hlavní obsah
Článek

Mezi protagonisty nového seriálu Vinaři patří i herec Tomáš Matonoha (53). Ten je velkým milovníkem vína a tvrdí, že natáčení je velmi náročné. Zvláště když se vyžaduje, aby herci přišli na plac vždy střízliví.

"Já mám velmi pozitivní vztah k vínu. A když se někde nalévá, jsem vždy ve správný čas na správném místě. Ale zatím patřím mezi herce, kteří při práci nepijí, a na plac jsem přišel vždy střízlivý. Ale je náročné to udržet. Vždyť točíme půl roku pod Pálavou," přiznal Super.cz.

V lásce k dobrému moku s manželkou Lucií Benešovou (49) vychovávají i jejich čtyři děti. "Vedeme je v tom duchu, že dobrý alkohol patří stejně k životu jako dobré a kvalitní jídlo. Nebereme ho jako strašáka nebo zlo. Alkohol patří tisíce let k naší kultuře a způsobu a stylu života jako spousta dalších věcí," míní.

Pokud jde o další návykové látky, tak je ovšem jeho názor jiný. "Drogy mne obešly. Když to přišlo, byl jsem zrovna na škole, ale minulo mne to. Možná, kdybych byl hudebník, bylo by to jinak. Někomu to sice vyhovuje, ale sám naprosto nechápu, jak můžete kouřit trávu a pamatovat si texty," myslí si Matonoha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám