Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Krátce po pětasedmdesátinách Karla Gotta slaví narozeniny se stejnou číslovkou i královna swingu Eva Pilarová (†80). Dřív byla sexsymbolem, muži jí leželi u nohou. Připomeňte si, jak vypadala před lety a přečtěte si, proč se tato vážená dáma obklopuje koloušky!

„Nikdy jsem si to neuvědomovala, ale doteď se to dozvídám, jakým jsem pro muže byla idolem. Koukám na to jak blázen. Co s tím ale dnes už můžu dělat? Dostávala jsem hodně dopisů. Chodila milostná vyznání, žádosti o ruku a podobně,“ usmívá se a vzápětí vysvětluje, proč nepořádá žádnou bujarou veselici.

„Neslavila jsem už sedmdesátiny. Na oslavování jsem vážně nikdy nebyla. Mám to navíc v létě a v tom období jsou lidé na dovolené, nechce se mi někam někoho tahat, oslavy proto zanedbávám,“ říká zpěvačka, které jako čestné občance Prahy 6 blahopřála už i starostka tamní městské části.

„Narozeniny jako takové neslavím, to je fakt. Už teď ale připravuji velkou slávu na příští rok, kdy, pokud zdraví dá, budu stát už pětapadesát let na scéně. Budu mít dva koncerty, jeden v rodném Brně v Mahenově divadle, druhý v pražské Lucerně. Z mých souputníků se jich zúčastní Karel Gott, jinak se obklopuji zajíci, takže tam nebude chybět Vojta Dyk, Matěj Ruppert, Petr Vondráček, kapela Wohnout nebo třináctiletý Tomáš Ringel, který fantasticky zpívá ústřední song z filmu Bodyguard. Dali jsme si slib, on do příštího roku nesmí začít mutovat, a já mu slíbila, že mu zase neumřu,“ dodává se smíchem Eva Pilarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám