Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle dokáže jenom láska. Populární herečka Sandra Nováková (42) změnila kvůli svému novému partnerovi, režisérovi Vojtěchovi Moravcovi, profesi. Místo toho, aby zářila v novém seriálu Vinaři, který bude uvádět TV Prima, před kamerou, přesídlila na druhou stranu a má na starosti produkci a public relation. Co se proboha stalo?

"Ve Vinařích jsem měla jen malou, epizodní roli. Ale to bychom se s přítelem, který je režíruje, neviděli půl roku. Tak jsem si vyškemrala tohle místo a mám na starosti product placement a to, aby herci dávali médiím rozhovory, což sama nemám moc ráda," svěřila nám Sandra, která je až po uši zamilovaná a na Moravu, kde se točí, se prakticky nastěhovala i se svým psem.

A co ostatní seriály? Slyšeli jsme totiž, že se do děje Ordinace v růžové zahradě opět vrací její postava. "To je pravda, koncem srpna se začíná zase točit a moje postava se vrací uzdravená. Ale její dějová linka pomalu a už opravdu definitivně končí," přiznala herečka, která se objeví i v seriálu Neviditelní na České televizi. "Ale tam už jsem taky dotočila," uzavřela s tím, že se tedy zatím bude věnovat produkční práci, než přijde něco nového.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám