Hlavní obsah
Článek

Krásná blondýnka z Primy, moderátorka Sandra Parmová, sice pracuje v metropoli, ale jakmile má jen den volna, odjíždí za svojí láskou, moderátorem a reportérem Krimi zpráv Michalem Janotkou do Brna, kde žije on. "Nechceme mít vztah na dálku, a protože má teď Michal hodně práce, dojíždění je na mně," vysvětlila Super.cz Sandra.

"A když jsem v Brně a on pracuje, snažím se mu vytvořit zázemí. Dnes jsem mu třeba žehlila trička, aby je měl, než zase odjedu, vyskládané do komínků," svěřila. My jsme jí jen mohli gratulovat, že se nežehlí péřovky, jelikož Michal, přezdívaný Král péřovek, jich má neuvěřitelné množství. "Pravda je, že má určitě jednu od každé barvy. Minimálně deset jich bude," míní Sandra, která ovšem nevlastní ani jedinou. "Mám raději kabátky. Ale to není moc letní téma," smála se moderátorka.

Mají vzhledem k Michalově pracovnímu vytížení čas sami na sebe? "Snažíme se. Teď v létě se třeba hodně chodíme koupat. Michal zrealizoval na zahradě u rodičů bazén, i moji rodiče ho mají, a jezdíme někdy k nim, takže se nemusíme mačkat někde na koupališti," prozradila. Sandra. I když je to v soukromí, nahá se prý nekoupe. "To nemám moc ráda, ale nahoře bez se opaluji," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám