Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Teprve čtrnáctiletá hvězdička Eva Matějovská, jejíž hlasový fond i hudební směr tak trochu evokují začátky Ewy Farne, se nasoukala do půjčených modelů a stoupla si před objektiv. Na výsledky prvního velkého focení nových propagačních fotek, které měly být podle původního záměru smutné a depresivní, se můžete sami podívat.

„Jako zpěvačka už jsem měla nějaké to focení za sebou. Poprvé jsem se fotila v šatech, tak jsem si opravdu trochu připadala jako modelka. Až do chvíle, kdy mě v jedněch šatech trochu víc utáhli, a já jsem na chvíli ztratila vědomí, takže jsem se probrala v náručí stylistky a fotografky, které mě včas chytily,“ prozradila Super.cz Eva, která se neudržela a několikrát před objektivem nekontrolovaně vyprskla smíchy.

„Baví mě stát před fotoaparátem, ale modelingem bych se živit nechtěla. Teď jsem ještě hubená, ale ráda jím a nechtěla bych se v tom v budoucnu omezovat, držet nějaké diety a hlídat si stále postavu modelky,“ má jasno zpěvačka, která si nenechala jako správná teenagerka ujít festival Rock for People a první půlku srpna stráví na talentovém táboře Talent Camp.

Reklama

Další články

Načítám