Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdo by nemiloval léto? Dlouhé dny, slunce, grilování, dovolené a spousta zábavy. Ti z vás, kteří ale chodí každý den do práce, jistě nejsou nadšeni z horkých nocí. Neustálé převalování, pocení a málo spánku jsou jediné mínus jinak perfektního léta. Co s tím?

Řešení je až překvapivě jednoduché

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemusíte platit nehorázné sumy za klimatizaci, ani usínat u nepříjemného zvuku větráku. Nemusíte ve své ložnici měnit vůbec nic. Až na povlečení. Pořiďte si povlečení, které je chladivé, prodyšné a příjemné na dotek. Pořiďte si povlečení z bavlněného saténu. Díky skvělým termoregulačním vlastnostem v létě krásně chladí a vy si můžete užít příjemné snění bez potu. A pořídíte ho v mnoha úchvatných designech – podívejte se!

Rozkvetlé povlečení: To pravé pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete vpustit do své ložnice svěžest a romantiku? Nejraději byste usínali na rozkvetlé louce? Povlečení Chichek vás okouzlí na první pohled. Zajímavý kontrast tmavého podkladu a jasných květů dodá vaší ložnici ten správný šmrnc. Dopřejte si jemnost a luxus v podobě okouzlujícího povlečení z bavlněného saténu!

Jaký motiv bude slušet modernímu interiéru?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderně zařízené ložnici budou nejlépe slušet minimalistické vzory a harmonické barvy. Skvěle doplní každý interiér, a pokud zvolíte teplé barevné tóny, vytvoříte útulnou a stylovou místnost. Nevíte, s jakým povlečením toho docílit? Vsaďte na jemné barvy a decentní motiv povlečení Choco. Díky oboustrannému vzoru můžete navíc měnit vzhled své ložnice podle nálady. Co tomuto kousku říkáte?

Chladivé povlečení v chladivých barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení v chladných barevných tónech je ideální pro každého, kdo touží po svěží atmosféře. Stylové povlečení Tajfun vás zchladí na dotek i na pohled. Díky unikátnímu motivu navíc dodá vaší ložnici šmrnc a osobitost. A když vás přestane vzhled povlečení bavit? Jednoduše otočte přikrývku – povlečení je totiž oboustranné!

Geometrie se vrací: Vsaďte na nestárnoucí trend!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pruhy, kostičky, kolečka – geometrické vzory vládnou moderním interiérům již řadu let. A z módy jen tak nevyjdou. Pokud hledáte nadčasové motivy a špičkovou kvalitu, povlečení Sametová imperese z bavlněného saténu je pro vás jako dělané. Harmonická kombinace barev v hřejivých odstínech vytvoří příjemnou atmosféru a díky hebkosti bavlněného saténu budete usínat jako na obláčku. Co víc si přát?

Další články

Načítám