Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská moderátorka, žurnalistka a v neposlední řadě i nadšená galeristka Tamara Beckwith je v očekávání svého již třetího potomka. Čtyřiačtyřicetiletá drobná blondýnka má v listopadu porodit miminko svému manželovi Giorgiovi Veronimu. Dočká se po dvou dcerách i syna? Podle prvotních náznaků lékařů by tomu tak skutečně mělo být.

Půvabná majitelka galerie známá převážně jako moderátorka či účastnice pořadů a televizních reality show Shooting Stars, Loose Women, Celebrities Under Pressure, The Big Breakfast, I'm Famous and Frightened nebo Dancing on Ice v rozhovoru pro magazín Hello přiznala překvapení z dalšího těhotenství, jelikož v minulosti prodělala dva potraty.

Tamara ve svých sedmnácti letech porodila první dceru Anousku Poppy Pearl, která se v Paříži živí jako fotografka. Zasnoubená byla s bratrem Sharon Stone Michaelem, než si v roce 2007 vzala movitého dědice Giorgia Veroniho, s nímž má už pětiletou Violet Angiolinu Rose.

Reklama

Další články

Načítám