Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jeho písních a klipech rappera Lipa ve většině případů doprovází krásné dívky s charakteristickým vokálem. Doposud ale nebylo jasné, jestli je tento slušňák hip-hopové scény zadaný, nebo svobodný.

Lipův projev je dost odlišný od sebeprezentace jeho drsnějších kolegů, kteří využívají sexy dívky společně se zlatými řetězy, tetováním, a vytuněnými auty jako součást své image. Ptali jsme se mladého umělce, jestli se i na jeho hudbu vůbec dají balit holky? „Snažím se být ve svých textech empatickej a nenaplňuju machistický pózy, jako jiní. Tím přitahuju i takový typy holek,“ říká Lipo.

Rapper, který prý pochází z rozvedeného manželství a vztahy jsou pro něj proto důležité, nakonec super.cz prozradil, že se mu na jeho písně podařilo ulovit děvče. S partnerkou jsou prý oba každý úplně jiný, ale to jim právě vyhovuje. „Naše světy jsou hodně rozdílný, máme každý ten svůj a pak se setkáme,“ říká rapper.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám