Hlavní obsah
Článek

Hvězdu seriálu Cesty domů a nyní nově i Kanclu Pavlu Vitázkovou (45), který bude od podzimu uvádět Česká televize, jsme už párkrát od narození její dcery Barborky potkali. Zrovna tak i jejího manžela Dušana Vitázka. Společně ale ani jednou. Není divu, žijí v Brně, a když už jeden z nich vyrazí do společnosti nebo do práce, tak má druhý na starosti holčičku.

Teď si manželé konečně užili pár dní, kdy měli oba dva volna. Dušan má za sebou sezónu v brněnském divadle a muzikál Marie Antoinetta v Praze, také Pavla už hraje v divadle a točila zmíněný Kancl. S osmiměsíční Barborkou a obřím psem tráví volno na chalupě na Moravě s kamarádkou Monikou, s níž se poznali, když se Pavla stala tváří jejích salonů.

Z Pavly bude ale za chvíli opět slaměná vdova. Zatímco ona strávila pět dní s kamarádkami z Cest domů v Řecku, Dušan má před sebou pánskou jízdu. "Vyráží na výlet na motorce do Rumunska, kam jede s kamarády do pohoří Apuseni. Jedná se o velmi aktivní adrenalinovou dovolenou. Bláto, bahno, řeky, hory - pro Dušana největší relax," prozradila Super.cz Pavla.

"A hned v září ho čeká zkoušení nového muzikálu v Brně. Duch podle filmové předlohy. Hraje hlavní roli Patrika Swayzeho. A opět cestování do Prahy na představení Antoinetty," vypočítala půvabná blondýnka, proč zase nebude manžela vídat tak často, jak by si oba přáli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám