Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeňka Podhůrského zřejmě dohnala pověstná krize vztahu, která mnohé páry přepadá po sedmiletém soužití. Jak jinak si vysvětlit, že tráví čas na Lipně, zatímco jeho přítelkyně, o třicet let mladší modelka a hosteska Ilona Andrejsová, si užívá v Bulharsku.

Už dlouho se spolu neukázali ve společnosti, a teď spolu po letech nebudou trávit ani dovolenou. Pravidelně vyráželi do Itálie společně s jeho třemi dětmi z prvního manželství. O rozchodu prý ale nemůže být řeč.

„Letos je všechno jinak. Ilona ukončila studia a má poslední prázdniny, proto jsme se domluvili, že si může udělat dovolenou podle svých představ. Touží totiž po pětihvězdičkovém hotelu, kde má všechno zajištěné a nemusí nic dělat, takže vyrazila do Bulharska. Já zase potřebuju přesný opak – jezdit, poznávat, hýbat se, zkrátka něco podnikat. A kde budu spát, jestli ve stanu, nebo v autě, je mi úplně jedno," vysvětluje Podhůrský. "V tomhle se hodně lišíme a vždycky se musíme podřizovat jeden druhému. Paradoxně teď bydlím už druhý týden taky v luxusním hotelu ve Frymburku, který má dokonce wellness, v mém případě se ale o dovolené mluvit rozhodně nedá,“ vysvětluje Zdeněk.

Herec a moderátor má totiž prsty v hudebním festivalu FrymburkFest, který právě probíhá na Lipně a kde je každý večer pro rekreanty, ale i domorodé obyvatele připraven program. Na dvojkoncertech už zazpívali Ewa Farna, Petr Bende, Leona Machálková, Petr Kolář a Dalibor Janda nebo skupiny Olympic, Čechomor a Buty.

„Festival mi dává zabrat, od rána do noci je tady co dělat. Naštěstí mám skvělé parťáky, hlavně manažera Aleše Nejedla a Ludvíka Novotného, se kterými jsme ho takhle jenom ve třech připravovali celý rok. Jsem moc rád, že má úspěch a líbí se, a to i proto, že pomáhá. Je totiž součástí charitativního projektu Číslo na Boha, který spolupracuje s občanským sdružením Dobrý skutek a pomáhá dětem s hendikepem. Padesát korun ze vstupného, které je 250 korun, jde přímo na pomoc vytipovanému dítěti a peníze ve formě šeku si dokonce přímo sem zatím pokaždé přijeli převzít osobně rodiče,“ říká hrdě Zdeněk.

Reklama

Další články

Načítám