Hlavní obsah
Článek

I v pětačtyřiceti má figuru, že by jí ostatní ženy mohly závidět, její exmanžel Vítek Pokorný (49) ale stejně šel za později narozeným štěstím! Bývalý choť Lucie Zedníčkové (55) vzal mezi lidi svou víc jak o generaci mladší a neobyčejně půvabnou přítelkyni, z které byli všichni okolo paf. Líbí se i vám?

Zedníčková a Pokorný šli od sebe již před mnoha lety, když se ukázalo, že herečce a moderátorce je lépe s jedním hereckým kolegou. Pár se prý snažil opět dát dohromady před čtyřmi roky, nakonec ale pokusy o slepení rozbitého vztahu nevyšly a každý si šel svou vlastní cestou.

Lucie Zedníčková od té doby vyráží na společenské akce s téměř dospělým synátorem, její ex a otec Mikuláše Vítek Pokorný se zase na sobotní Noci s hvězdami na hradě Houska, kde bývalý zpěvák zarecitoval svůj nejslavnější song Pes a kočka, předvedl se svou mladičkou láskou.

Drželi se spolu decentně stranou, přesto poutali pozornost. Vítek sice vystřídal od rozvodu už několik přítelkyň, ale krásku po svém boku si drží zuby nehty, však spolu také chodí už přes rok. Uvidíme, zda to sympatické dvojici vydrží. Třeba se stane zázrak a na Housku přijedou ruku v ruce i příště!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám