Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Země jiných kultur, které jsou na dosah Evropy a navíc za přijatelnou cenu. Právě proto jsou státy jako Tunisko, Egypt či Maroko oblíbenými destinacemi českých turistů. Nabízí zábavu, pohled do odlišné kultury a zároveň dostupný luxus 4* hotelů s All Inclusive službami. Prodejní portál Dovolena.cz poskytuje výběr z nabídek více než 350 CK. Podívejte se na její tipy na zájezdy do těchto destinací.

REZERVUJ – Djerba Castille ****, Tunisko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel postavený jako starý středověký hrad se nachází v klidném prostředí jedné z nejkrásnějších pláží Djerby. V tomto palmovém ráji si přijdou na své rodiny s dětmi i milovníci dovolené, strávené v příjemném prostředí. Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Kromě běžných sportovních aktivit si na své přijdou hlavně aktivní hráči golfu. Hřiště (3x9 jamek) leží jen 10 km od hotelu.

REZERVUJ – Dreams Beach Resort *****, Egypt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásný luxusní hotel s obrovským vyžitím v egyptském letovisku Marsa Alam je protkán řadou bazénů a vodních ploch. Je možné si zacvičit ve fitness centru, aerobik či absolvovat kurz tance. Písčito-oblázková hotelová pláž leží přímo u hotelu a má vstup do moře s korálovým podložím. Hotel s rodinnou atmosférou má několik restaurací a barů, nákupní galerii, minimarket, kadeřnictví a diskotéku.

REZERVUJ – Drita ****, Turecko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi příjemný turecký hotel se skvělými recenzemi leží v turistickém letovisku Alanya, jen padesát metrů od hotelu. Svým klientům nabízí několik restaurací a barů, včetně toho u bazénu a na pláži. Písčito - oblázková pláž je jen 50 metrů od hotelu, přístup k ní je podchodem pod silnicí přímo ze zahrady resortu. Návštěvníci si užijí animační programy, řadu sportovních možností, turecké lázně i například Spa centrum.

REZERVUJ – Hotel Framissima Les Dunes D'or ****, Maroko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel s přátelskou atmosférou leží u široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře v centru letoviska Agadir. Je vhodný i pro lidi, kteří rádi tráví svou dovolenou aktivně. Hotel má Blue Club, který klientům nabízí bohatý program s českými animátory. Hosté využívají také širokou škálu sportovního vyžití a nedaleko resortu se nachází 27 jamkové golfové hřiště Golf les Dunes.

Další články

Načítám