Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Indka Suman Khatun se ve svých devíti letech projedla do váhy robustních hokejistů v NHL. Je tak čtyřikrát těžší než její vrstevníci, což z ní dělá jedno z nejobéznějších dětí světa. Za jediný týden do sebe dokáže klidně dostat 180 banánů, čtrnáct kilo rýže, osm kilo brambor i ryb a navrch spoustu cukrovinek a zákusků. Suman totiž trpí nezkrotnou chutí k jídlu a permanentním hladem. Není tak žádným překvapením, že si dívka začíná stěžovat na problémy s hybností, ale i se spánkem.

„Všichni mí kamarádi jsou hubení, ale já jsem tlustá. Mám problém stát, sedět, spát nebo si hrát s kamarády. Natož běhat, to vůbec nemůžu,“ říká otevřeně Suman ze Západního Bengálska, která se nestravuje ani příborem, nýbrž hltá velká sousta rovnou z rukou.

Dívčini rodiče se o dceru pochopitelně bojí. Její matka Beli Bibi navíc tvrdí, že její další děti jsou normálních proporcí. Lékaři se momentálně snaží přijít na příčinu Sumanina neustálého hladu a podrobují ji četným vyšetřením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám