Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Minerály a léčivé kameny vám pomáhají i tehdy, pokud zrovna nepasují přímo k vám. Jejich síla se ale naplno projeví ve chvíli, kdy na sebe necháte působit kámen spojený s vaším znamením. Pokud nenajdete takový kámen, který se přímo hodí k vašemu znamení, vždycky můžete jeho působení zesílit pomocí čistého křišťálu.

Ochrana před virovými nákazami pro Štíry, Váhy, Kozorohy a Ryby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Staré mýty říkají, že obsidián chrání před zlými magickými útoky, ale důležitější bude spíše jeho schopnost detoxikovat organismus, snižovat bolest a působit proti virovým nákazám. Doporučujeme ho používat s křišťálem, který umí regulovat jeho činnost. Společně tvoří ideální letní kombinaci pro uchování fyzického i duševního zdraví. Obsidiánový náramek koupíte za 189 korun.

Léčivá síla pro všechny Kozorohy, Raky, Blížence a Střelce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křišťál je symbolem čistoty a nevinnosti. Současně je považován za jeden z nejsilnějších léčivých a ochranných kamenů. Dřív se používal na snížení horečky a zmírnění otoků, proto je obzvlášť vhodný v případě, že musíte během léta podstoupit lékařský zákrok. Křišťálový hrot vypadá skvěle jako dekorační předmět a koupíte ho za akční cenu 129 korun.

Harmonizující kámen pro všechna znamení, který pohlcuje záření a dokáže čistit vodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečně silnou schopnost nasávat do sebe škodliviny z okolního prostředí má Šungit. Efektivně pohlcuje elektromagnetické záření, takže je vhodný k umístění v blízkosti televize - například v obývacím pokoji. Stejně dobře ale izoluje záření z počítače a dalších přístrojů, které na nás celý den působí. Velká šungitová koule vypadá skvěle jako originální dekorace, které si vaši hosté zaručeně všimnou. Koupíte ji teď s akční 50% slevou za 1109 korun.

Správná krvetvorba a rychlé léčení nemocí pro Berany, Štíry, Vodnáře a Ryby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Egyptě se hematit nosil jako amulet, který ochraňuje zdraví. Také pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky. Umí z těla vytahovat nemoci a podporuje správnou krvetvorbu. Během stresových období se vám bude hodit proto, že dodává odvahu řešit dlouho odsouvané povinnosti, a nastoluje klid a spokojenost v duši. Hematitové náušnice skvěle vypadají a pořídíte je za 249 Kč.

Posílení organismu a lepší imunita pro Štíry, Střelce, Panny, Lvy a Býky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ametyst je považován za jeden z nejsilnějších kamenů určených na ochranu. Omezuje růst tukové tkáně, takže díky němu nepřiberete kvůli častým grilováním a dobrotám snědeným během dovolené. Dokáže posílit váš organismus a podpořit imunitní systém tak, abyste zůstali zdraví alespoň do podzimu. Ametystový náhrdelník navíc pomůže ve stresových situacích a při přepracovanosti. Koupit ho můžete jen za 79 korun.

Další články

Načítám