Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je už dlouhých devět měsíců bez sexu. A sama přiznává, že se kvůli tomu rozhodně nehroutí. "Starám se o malou, mám jiné věci v hlavě, vydržet se to dá, vlastně to vůbec neřeším, jestli to je týden, nebo rok. Samozřejmě se dá někdo sbalit na jednu noc, ale to není nic pro mě," řekla Super.cz Kristelová

"Stav bez sexu stále trvá, možná se v brzké době ale promění. Skoro jsem si myslela, že bude roční výročí, ale vše nasvědčuje tomu, že ten rekord zbourám," naznačuje Kristelová, že je v jejím životě nový muž.

Podle našich informací je to opět sportovec a opět mladší. "Něco se rýsuje. Jsem pověrčivá, zatím se mi o tom nechce mluvit. Vždycky jsem křičela do světa, když jsem byla šťastná. Pak je šílenost, když to nevyjde. Přesto si myslím, že jsem běžcem na dlouhé tratě, mé vztahy byly dlouhodobé. Můj vztah se bude odehrávat dlouho i mimo Claudinku, chci ho mít pořádně prověřený," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám