Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Zimová překvapila na společenské akci pořádně bujným poprsím, které u ní jinak neznáme. V odvážném výstřihu předvedla své dokonalé trojky. "Mám výjimečně podprsenku, jinak chodím pořád nahoře bez. Drží to, partner si nestěžuje. Dneska říkal, že dobrý," řekla Super.cz Zimová.

Moderátorka se v sexy overalu objevila na show známé módní značky a sama přiznala, že návrhářům začíná fušovat do řemesla. V září otevírá na pražských Vinohradech svůj první obchod.

"Cetky už všechny mám, oblečení se našívá, bude to podle mých vlastních návrhů. Nejsem návrhářka, ale nechávám šít věci, které sama mám ráda a nemůžu je sehnat. Mám na to holky z Umprumu, tak věřím, že do toho vnesou trochu šmrncu," prozradila modelka.

Spousta hvězd si už při podnikání vylámala zuby. Zimová se už také prý klepe strachy. "Bojím se. Mám šedesát kilo, budím se zpocená, mám hrozný strach. Ale říkám si, že maximálně projedu všechny našetřené peníze, nic horšího se stát nemůže. V nejhorším se budu někde muset nechat zaměstnat. V tuto chvíli si ale plním svůj sen," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám