Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Měl to být „jen“ jeden z řady letních Kryštof „kempů“, jak populární kapela přezdívá své jednodenní festivaly v přírodních amfiteátrech, jenže mikulovské vystoupení se zvrhlo v něco víc. Na vystoupení Richarda Krajča (46) a jeho boys se totiž nečekaně objevila unesená nevěsta. Herec a muzikant ji pozval na pódium a společně s nadšeným publikem dohlížel na to, jak ji bude ženich vykupovat!

Richard byl ve svém živlu, udělal si s nevěstou selfie a vtipkoval na všechny strany. A pokračoval, když vzápětí za unesenou ženou dorazil na pódium s výslužkou a alkoholem její muž.

„To máš jenom dvě lahve vína? To je pro nás. A co máš pro ně?“ ptal se Krajčo pobaveně s pohledem do mnohasethlavého publika novomanžela krásné Michaely „Užvrbasové“, jak se dívka představila..

Nakonec se muž vykoupil zpěvem Svěrákovy a Uhlířovy písně Dělání, při níž ho Krajčo doprovodil na kytaru, a „zaplaval“ si nad hlavami nadšených diváků, kteří si ho předávali. Za odvahu vyfasoval od Krajča obrovského hudlana. Video z celé nečekané události se okamžitě stalo hitem internetu.

„Bylo to dojemné, měla jsem z toho mrazení. Dali jim krásný dárek. Na to nikdy nezapomenou,“ rozplývá se jedna z účastnic. „Spískali to kamarádi obou. Ani jeden z nich to do poslední chvíle netušil,“ svěřila se Super.cz sestra ženicha Veronika.

Související témata:
Mikulov

Reklama

Další články

Načítám