Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prestižní magazín Love zaobírající se „vysokou módou“ vychází jen dvakrát do roka a objevují se v něm jen modelky té nejvyšší šarže, jako jsou Adriama Lima (42), Kate Moss (50) nebo Cara Delevingne. Mezi hvězdnou sestavu se probojovala i Češka. V aktuálním čísle s legendární topmodelkou Christy Turlington na obálce můžete najít jednu z nejúspěšnějších českých krásek současnosti Niki Trefilovou. Modelka, která je díky své vizáži a podobnému osudu přirovnávaná ke Karolíně Kurkové (40), fotila pro magazín Love se světově uznávaným fotografem Davidem Simsem.

Poté, co Niki nafotila obálku portugalské mutace magazínu Vogue, je to další velký úspěch. „Jsem šťastná, že jsem se mohla objevit v tomto uznávaném magazínu. Dřív by mě ani ve snu nenapadlo, že mě něco takového potká," svěřila se Super.cz rodačka z moravského Kojetína, která před objevením slovenskou agenturou Focus Model Management žila obyčejným životem dívky z maloměsta.

A není to všechno. Trefilovou využila nedávno Victoria Beckham (50), která na modelce připravovala svou novou kolekci oblečení. Reportáž mapující spolupráci české modelky s britskou módní ikonou vám brzy přineseme.

Reklama

Další články

Načítám