Hlavní obsah
Článek

Po loňském Pirelli, jenž byl zaměřen na to nejlepší z uplynulých padesáti let od prvního vydání, se kalendář na rok 2015 opět vrací s novým tématem a fotografem. Tentokrát se pocty dočkal Steven Meisel, který si zvolil jako téma fetiš. O modelky s rudými rtěnkami a latexové kousky tak nebude nouze.

Ročník 2015 však přichází ještě s další zajímavostí. Poprvé za padesátiletou historii kalendáře se na jeho stránkách objeví modelka ‚nadměrných‘ velikostí Candice Huffine. Devětadvacetiletá brunetka s velikostí 14 (česká 42) na sobě bude mít černý korzet z latexu a bohatě natupírovaný účes. Je prý hrdá, že se právě ona stala onou vyvolenou průkopnicí.

„Má účast na tomto nejprestižnějším focení na světě je znakem toho, že se věci skutečně mění,“ uvedla modelka v rozhovoru pro Vogue.

Mezi dalšími modelkami, které si Meisel vybral, budou Adriana Lima, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Isabeli Fontana, Sasha Luss, Anna Ewers, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Gigi Hadid a Karen Elson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám