Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době začínají Tomáši Ujfalušimu trpět vztahy nejen s ženami, ale také s fotbalovými kluby. Po rozchodu s Anetou Vignerovou a Janou Marečkovou hrozilo, že díky zranění kolene dojde taky na rozkol s tureckým fotbalovým klubem Galatasaray Istanbul. „Fotbal už je pro mě spíš zábava. Kvůli kolenu už to není na profesionální úrovni," řekl nám Ujfaluši během rozhovoru na soustředění talentovaných dětí z projektu La Sophia.

Turecký klub sice s bývalým českým fotbalovým obráncem neprodloužil smlouvu jako s hráčem, možná by ale využil jeho schopnosti jiným způsobem. „Smlouva v Istanbulu skončila. Vzhledem k tomu, že tento klub převzal můj bývalý trenér, se kterým jsem byl čtyři roky v Itálii, tak ten mě tahá zpátky do Istanbulu. Musím si tam zaletět a o všem si s ním promluvit," říká Tomáš, který by se rád vrátil do funkcionářské sféry.

Ptali jsme se Tomáše, jestli je ve hře i jiná alternativa. „Teoreticky bych mohl dělat v hospodářství. Vystudoval jsem střední zemědělskou školu. Ze zemědělky jsem pryč, tak bych se do toho musel obtížněji vracet," říká Tomáš.

Znamená to tedy, že by se po hvězdné fotbalové kariéře vrátil do zemědělského prostředí a kydal hnůj nebo jezdil s traktorem? „Všechno tohle jsem podstoupil. Byl jsem mladý, ale dalo mi to školu do života," říká Tomáš a jedním dechem dodává: „Teoreticky možné uplatnění by to bylo, ale myslím, že raději zůstanu ve sféře fotbalu."

Reklama

Další články

Načítám