Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé ženy rády provokují okolí nejen atraktivními módními kreacemi, ale i častými vlasovými experimenty. Neexistuje snad žádná celebrita, která by nevyzkoušela skoro všechny barvy a délky vlasů.

A právě ty nejkřiklavější změny se pravidelně dostávaly do popředí zájmu veřejnosti. A pokud si zapřisáhlé brunetky či zrzky obarvily vlasy na blond, bylo hned o pozornost fotografů postaráno.

Ne každé slavné dámě ale blonďaté vlasy sluší, a tak se často jednalo o ojedinělý a krátkodobý hokus pokus o změnu a rychlý efekt, který po ostré kritice hodně brzy vystřídal návrat k osvědčeným barvám.

Některé dámy zkrátka jako Barbie nikdy vypadat nebudou a na hlavě se jim v kombinaci se špatně zvoleným sestřihem vytvořilo opravdové kadeřnické peklo.

S příšernými blonďatými účesy jsme už měli možnost vidět například zpěvačky Anetu Langerovou (37), Ilonu Csákovou (53) či Báru Basikovou (61). Moc dobře to ale nedopadlo ani s herečkami - světlé vlásky vůbec nesluší ani nerozlučné dvojce Aně Geislerové (48) a Tatianě Vilhelmové (45), Evě Jeníčkové a Jitce Čvančarové (46). Slavně nedopadl ani blond pokus u Ivany Gottové (48), která ovšem rozhodně dopadla lépe než se svým katastrofálním ombré účesem, kterým strašila na předávání hudebních Cen Anděl.

Které slavná dáma dopadla podle vás s blonďatou image nejhůře?
Jitka Čvančarová
13,3 %
Bára Basiková
4,2 %
Ilona Csáková
2,9 %
Aňa Geislerová
22,7 %
Aneta Langerová
47 %
Ivana Gottová
2,4 %
Tatiana Vilhelmová
3,1 %
Eva Jeníčková
4,4 %
Celkem hlasovalo 19292 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám