Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a módní bloggerka Nikol Moravcová a Česká Miss Earth Nikola Buranská si v jeden večer oblékly stejný top. Naštěstí v něm každá vyrazila na jinou akci. Nikol si nenechala ujít módní přehlídku, krásná Miss zase párty ve stylu Velký Gatsby v kubánském baru.

Jaké bylo její překvapení, když jsme České Miss Earth Buranské oznámili, že 'dnes' není první a originalitu outfitu jí vyfoukla její jmenovkyně o dvě hodiny dříve. "Je to pro mě novinka. Model mi vybíral můj stylista. A ten určitě nevěděl, že ho má už Nikol," řekla Super.cz Buranská.

Náladu jí to ale nezkazilo. "Je to trošku odvážnější top, ale není nic vidět. Původně jsem si chtěla obléknout nějaké šatičky, které se v 'gatsbyovské' době nosily, ale nakonec jsem se rozhodla, že se odliším a zvolila jsem pánský styl - kalhoty a trošku vyzývavější topík. Cítím se v tom dobře," dodala modelka.

Zda slušel víc blondýnce Moravcové, či brunetě Buranské, necháme na každém z vás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám