Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Maurerová dostala kvůli nevěře kopačky od svého manžela Milana, se kterým má dvojčata Josefa a Magdalenku. Od té doby se na párty objevuje často s různými muži. Jak to s chlapy nyní má, ale prozradit nechce. Co nás ale zarazilo, je to, že není rozvedená!

"Nejsem ještě rozvedená. Je to v Čechách takový delší proces, než by si to zasloužilo. Už jsme s Milanem rozešlí, rozloučení, ale právně to dořešené není. Stále jsem paní Kožíšková," řekla Super.cz herečka.

Rozchod s manželem jako životní prohru nevnímá. "Je to změna. Ve finále to ale nevnímáme jako něco špatného. Já se mám fajn, naše děti se mají fajn, a je to tak v pořádku," upřesnila Míša. Zda je v jejím životě nový muž, to ale neprozradila.

"Mám vždycky nějakého partnera. Nejbližším partnerem jsou děti. Lože se mnou sdílí můj syn Pepa. Všechno ostatní si nechám pro sebe. Jsem šťastná, jsem spokojená. Mám kde bydlet, co jíst, zažívám emoce, mám neustále energii, baví mě život," dodala Maurerová na párty v kubánském baru v centru Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám