Hlavní obsah
Článek

Se čtyřicítkou na krku a necelé dva roky po porodu svého třetího potomka je Reese Witherspoon (48) stejně atraktivní jako v době, kdy bavila diváky komedií Pravá blondýnka. Film už sice patří do historie, ale nestárnoucí herečka mu i 13 let po premiéře dělá skvělou propagaci.

Během natáčení Pravé blondýnky se Reese nejspíš zamilovala do růžové barvy, která v jejím šatníku nechybí ani v době, kdy je trojnásobnou maminkou. Zářivé outfity jsou určeny spíše mladším ročníkům, ale držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Walk the Line patří k hrstce žen, jimž růžová sluší i v dospělosti.

Věčná blondýnka se teď předvedla v růžovém topu v kombinaci s bílou sukní sahající do poloviny stehen, což je model, který by slušel spíše panence Barbie než matce tří dětí. Drobná herečka však na svůj věk nevypadá a filmaři by ji klidně mohli obsadit do role o generaci mladší ženy.

Kvůli mateřským povinnostem nebyla Reese Witherspoon v posledních letech na filmovém plátně příliš vidět, což si ale brzy vynahradí. Ještě letos budou mít premiéru její dva očekávané snímky s velkými ambicemi. Reese se objeví v životopisném dramatu Divočina, jehož režisér Jean-Marc Vallée letos Klubem poslední naděje zajistil Oscara pro Matthewa McConaugheye a Jareda Leta, i hvězdně obsazeném krimi snímku Inherent Vice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám