Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár týdny se Gisele Bündchen (43) nechala slyšet, že ji konečně čeká dovolená. Nejspíš tím myslela pobyt na Kostarice, kam už minulý týden odjela s manželem Tomem Bradym, jejich dvěma dětmi, psy, a dokonce i s maminkou Vaniou.

Téměř kompletní rodinka tak vyrazila za krásami tohoto středoamerického státu omývaného z jedné strany Pacifikem a z druhé Karibským mořem. Gisele si možná dopřála zasloužený relax jako odměnu za další svůj veleúspěšný rok. Již posedmé v řadě totiž dosáhla podle magazínu Forbes samého vrcholu v žebříčku nejlépe placených modelek světa.

Podívejte, jak si topmodelka, ale také máma na plný úvazek, v leopardích bikinách na pláži hrála se svou devatenáctiměsíční dcerkou Vivian a jejich rodinným mazlíčkem Luou. Zatímco hráče amerického fotbalu Toma Bradyho již čekaly letní přípravy s jeho týmem New England Patriots, kvůli kterým rodinku opustil, Gisele si mohla dál vychutnávat zaslouženého odpočinku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám