Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě řady skandálů je herečka na snímku proslulá i tím, že podprsenkám zrovna neholduje. Možná i to se podepsalo na stavu jejího dekoltu, ač je jí pouhých osmadvacet. Lindsay Lohan ale možná jen zvolila hodně nepadnoucí plavky, jelikož ještě před třemi lety v Playboyi dokázala, že se rozhodně má čím pochlubit.

Lohan si stále užívá dovolené po Itálii a Francii, na niž vyrazila již před více než dvěma týdny. Zpočátku se přijela účastnit filmového a hudebního festivalu na ostrově Ischia, později nemohla vynechat ani Saint-Tropez, aby vše završila proslulou Ibizou, kde byly rovněž pořízeny tyto poslední snímky.

Velice dobrý dojem přitom hvězda snímků Past na rodiče, Mezi námi děvčaty či The Canyons udělala v nápaditých bílých plavkách před dvěma týdny. Model připomínal kostým Milly Jovovich ze sci-fi snímku Pátý element a hereččině postavě skutečně lichotil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám