Hlavní obsah
Článek

Motivovat ostatní k úspěchu je fajn. Způsob, jakým to člověk dělá, je ale věc jiná. Rytmus (47) jde cestou provokace. Rád se fotí s luxusními auty, oblečením i šperky.. Teď šel zase o kus dál - na sociální síti sdílel fotku balíčků bankovek a bot mezi jídlem.

Jedni sdílejí jeho názor, že se nemá zač stydět, peníze vydělal prací, a je příkladem, že když se chce, jde to. V tomto duchu se ostatně nesou také statusy, které Rytmus ke svým fotkám píše. V posledním je sloupec vlastností od nejlepších jako houževnatost a disciplína až po vzdávání se, život bez cíle nebo nadávání na úspěch. "Já jsem v tom horním sloupci. Kde chceš být ty, je na tobě," vzkazuje Patrik.

Jsou ale i tací, kteří jej berou jako chlubila, který jen provokuje. Tomu odpovídají také komentáře pod fotkou. „Neví, co se sebou,“ píše jeden. „Užívej si, važ si, ale nechvástej se,“ vzkazuje další. „Jsou jiní a mají jiné peníze a nechválí se, ale to je asi o tom, že toto je tvůj plán, jak být populární, jen už to začíná být fakt trapné,“ myslí si další.

„Lidi, vzpamatujte se, co tu píšete, jak jste závistiví. Paťo, jen tak dál, užívej si,“ píše naopak fanoušek, jenž na podobných fotkách nevidí nic špatného. A vy?

Co si myslíte o Rytmusovi?
Je příkladem, že když člověk jde za svým cílem, dosáhne ho
14,6 %
Je to chlubil
85,4 %
Celkem hlasovalo 17626 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám