Hlavní obsah
Článek

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) je nadmíru rozezlen tím, že jistý deník začal na pokračování uveřejňovat údajné závěry pitvy jeho manželky. A svůj hněv si rozhodl vybít na redaktoru naší redakce. „Už nemám co ztratit, půjdu si sednout klidně na dvacet let,“ řekl mu Josef Rychtář (65).

„Už toho mám dost. Nechte mou manželku na pokoji. Jestli měla nebo neměla cirhózu, o tom nemáte jediný důkaz,“ reagoval na náš poslední článek, který byl přitom o něčem jiném – o tom, že už před lety měla zpěvačka s játry potíže.

Uveřejněné výsledky pitvy ho rozčilují. „Obracím se na policejní prezídium. Nikdo mou ženu nebude špinit milenci nebo tezemi o cirhóze jater! Předložte důkaz. A když ho předložíte, půjdu k lékaři, který to zveřejnil. Budou padat hlavy. Neříkám, že ty informace nemohou být pravdivé, ale jde o porušení etiky,“ pokračoval.

„Já vás varuju. Přeberte si to, jak chcete. Až ztratím trpělivost, nezastaví mě nikdo na světě. Jako nikdo nezastavil Ivetu, nezastaví ani mě. Poslední varování! Věřte tomu, že udělám všechno proto, abych se s vámi osobně potkal. Já s tím problém nemám, ten problém bude jinde. Už nemám co ztratit. A jestli mě zavřou na dvacet let nebo na doživotí anebo to nerozdýchám, to už je věc moje. Co jsem miloval, to jsem ztratil, takže už nemám co ztratit,“ dodal Rychtář.

Škoda, že podobně důrazným ochráncem Ivety nebyl i pár dnů před její smrtí, kdy celý národ viděl její příšerný stav a všichni se oprávněně obávali jejího brzkého konce. Tehdy nezasáhl vůbec nijak ze strachu, že by ho opustila

Reklama

Další články

Načítám