Hlavní obsah
Článek

Některé slavné ženy po padesátce musí neustále čelit podezření z pravidelného užívání elixíru mládí. Jen tak si lze vysvětlit, že i coby šmrncovní padesátnice pořád vypadají fantasticky a chlubí se postavou, kterou by jim mohly závidět i o dvacet let mladší ženy.

Spolku těchto slavných dam, pro jejichž postavu by třicítky vraždily, by mohla z fleku předsedat zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová (60). Ta se bez obav může na veřejnosti promenádovat v plavkách i spodním prádélku, nosit šaty bez podprsenky i hluboké výstřihy, kterými brnká na nervy o generaci mladším konkurentkám z řad modelek a přitahuje pohledy mužů všech věkových kategorií.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na to, že za mladistvou vizáž často mohou nejen genové předpoklady, pravidelné cvičení a zdravá strava, ale i trocha pomoci od šikovných ručiček plastických chirurgů. To však většina žen nekomentuje, a pokud je takový zásah udělán vkusně a přirozeně, není na první pohled téměř poznat.

Mezi atraktivní padesátnice můžeme směle zařadit i herečky Ivanu Chýlkovou (60), Simonu Chytrovou (52) a  Vilmu Cibulkovou (61). Zrak nám před nedávnem vytřela také Jarmila Švehlová (68), která se coby princezna Babetka ráda čančala, i zpěvačka Heidi Janků (61), která v nesmrtelné pohádce Co takhle svatba, princi? song Když se načančám zpívala.

Heidi se dokonce nestyděla nafotit žhavé fotky v erotickém prádélku. Svým neutuchajícím francouzským šarmem zase i tři roky před vstupem do klubu šedesátnic oslňuje herečka Chantal Poullain (57).

Která z těchto skvěle vypadajících dam po padesátce je vám nejsympatičtější?
Yvetta Blanarovičová
52,5 %
Heidi Janků
13,7 %
Simona Chytrová
9,1 %
Jarmila Švehlová
6,8 %
Chantal Poullain
5 %
Ivana Chýlková
6,4 %
Vilma Cibulková
6,5 %
Celkem hlasovalo 44893 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám