Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, pitva Ivety Bartošové (†48) měla údajně prokázat, že trpěla cirhózou jater, způsobenou dlouhodobou nadměrnou konzumací alkoholu. Média z této zprávy byla překvapena, a dokonce tvrdila, že ještě loni na vyšetření v nemocnici v Rakousku bylo vše v pořádku. Ve špitále ale nebohé zpěvačce nestihli udělat všechna vyšetření. Již dříve však ano, a už tenkrát Ivetě prý poškozená játra krvácela.

Všichni dlouhodobě na Ivetě Bartošové obdivovali, jak se dokáže po náročném období odrazit ode dna a zregenerovat organismus. Jenže následky nezřízeného životního stylu se na ní nutně musely podepsat. „Iveta měla játra v nepořádku už před třemi lety. Krvácela jí a byla důrazně varována, že jestli s tím nebude nic dělat, může dojít k nejhoršímu,“ dozvěděl se Super.cz na klinice, kde často v té době zpěvačka podstupovala detoxikační hospitalizace.

Při krátkém vztahu s italským hrabětem měla podstoupit vyšetření v Itálii a tvrdila tehdy, že má játra jako miminko, příliš důvěryhodně to však nepůsobilo.

Iveta měla k požívání alkoholu rodinné dispozice. I její tatínek byl na něm závislý a také se mu to stalo osudným, když po jedné pijatice upadl ze schodů a vážně se při tom zranil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám