Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok a čtvrt od rozchodu se svou někdejší velkou láskou, modelkou Petrou Frantovou, moderátor Petr Vojnar (38) tvrdí, že našel životní lásku. Na české premiéře filmu Hercules se objevil ve společnosti nové přítelkyně Andrey (23).

S o patnáct let mladší slečnou chodí moderátor teprve dva měsíce, ale svůj vztah vnímají oba velmi vážně, vždyť po čtrnácti dnech randění spolu hned začali bydlet. „Nedávno jsme si prozradili, že nám oběma bylo hned na první schůzce jasné, že k sobě patříme," culil se na premiéře Vojnar. „Myslím, že jsem našel spřízněnou duši. Vyhovujeme si úplně ve všem, v soukromém životě, v názorech na život a ve všem ostatním," mrkal Petr.

Kvůli nedostatku času se páru nepodaří o prázdninách vyrazit na společnou dovolenou, už teď ale plánují, že po letní sezóně to doženou. „Rádi bychom vyrazili po sezóně, plánujeme Egypt, oba totiž máme rádi šnorchlování," říká zamilovaný Petr Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám