Hlavní obsah
Článek

Nikdy bychom neřekli, že je Česká Miss World taková pilná studentka. "Tenhle měsíc si zatím ještě užívám prázdnin. Byla jsem na vodě a teď mne ještě čeká týden v Tatrách s kamarádkami. Ale pak už bude muset nastoupit škola," svěřila nám Tereza Skoumalová (33). Nedohání ale zkoušky, které na zemědělské fakultě nestihla, ale maká dopředu.

"Musím udělat pokusy na diplomovou práci, než mi v prosinci začnou přípravy na světovou soutěž krásy Miss World. Tak to musíme nahnat dopředu. Takže budu nejen zakládat pokusy, ale měla bych začít i s psaním," vysvětlila.

A jaké má kráska téma? "Budu pokračovat ve svém bakalářské práci, ale obávám se, že když to vyslovím, asi tomu nikdo rozumět nebude," myslela si. Nakonec jsme to z ní ale vytáhli. Je to Ověření vlivu ošetření osiva horkou vodou proti vybraným houbovým patogenům.

My jsme to celkem pochopili, i když méně jsme chápali, že se krásná dívka, která uspěla v soutěži krásy, chce věnovat právě této problematice. Anebo nechce? "Školu mám ráda, baví mne, a dokud mne to bavit bude, věnovat bych se tomu chtěla. Ale otevřely se mi nové možnosti, tak se to snažím skloubit," míní. Zatím tedy bilancuje mezi obilím a modelingem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám