Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth Nikola Buranská (31) se může pyšnit ženskými křivkami, které se mužům líbí. Trošku nás ale zklamala, když si na soustředění Muže roku oblékla nádherné průsvitné plisované šaty, ale bohužel si pod ně vzala neprůhledné body. A to bylo opravdu parno.

"Přiznám se, že na sluníčku mi je opravdu vedro, ale zalezu si do stínu a bude to dobré. Opravdu bych si netroufla jít jen v těchto průsvitných šatech. Nejsem žádná exhibicionistka, nevyhledávám ani nudistické pláže. A když už se chci opálit celá, tak si lehnu k nám doma na balkon, ale kde bydlím, neprozradím," smála se a nakonec práskla, že je z Mníšku pod Brdy.

A jak zatím krásná brunetka trávila léto? "Velmi příjemně. Byla jsem čtrnáct dní na Moravě, s přítelem v Itálii, čekají mne různé akce s partnery České Miss. A ještě něco bude. Určitě ale ne žádné válení. Ráda cestuji, poznávám nová místa a seznamuji se s novými lidmi. Tak snad přítel vymyslí nějaké překvapení," doufá Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám